perjantai 25. helmikuuta 2011

Nimettömiä


Mikä: Vihreät jälkiruokamaljat 4 kpl
Suunnittelija:
Mistä: Kirppikseltä
Hinta: 4,50€ /kplMikä: Viski- ja snapsilasi
Suunnittelija:
Mistä: Kirppikseltä
Hinta: 2€/3€Mikä: Karhula lautanen vuosiluvuilla
Suunnittelija:
Mistä: Kirppikseltä
Hinta: 5€
Mikä: Puristelasi kermakko
Suunnittelija:
Mistä: Kirppikseltä
Hinta: 1€
Mikä: Riihimäen kristallia 70-luvulta. Tuotenumero on 8501 sokerikko
Suunnittelija: Riihimäen lasi Oy. Ei erillistä suunnittelijaa.
Muuta: Näille tämänlaisille kristalli- tai puristelasiesineille ei ole olemassa suunnittelijoita, ei uusille eikä vanhoille. Joissain tapauksissa saatetaan puristelasin kohdalla tietää kuka on kaivertanut muotin, mutta se on harvinaista. (kiitos lukijalle näistä tiedoista)
Mistä: Kirppikseltä
Hinta: 0,80€3 kommenttia:

 1. Nuo vihreät jälkiruokamaljat ovat tosi kauniita, meillä syötiin noista lapsuudessani (80-luvulla) jäätelöä:) Sisareni kerran muisteli, että nuo olisivat olleet jotain suolakurkkupurkkeja, joissa olisi ollut kannet tietysti mukana. En ole varma, muistaako hän oikein. Pitääpä kysäistä isältä, jos vaikka tietäisi?

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista... Olikohan kannet lasia jossa tiiviste? Jos saat lisätietoa niin olisin iloinen!

  VastaaPoista
 3. Alin sokerikko ei ole puristelasia vaan Riihimäen kristallia 70-luvulta. Tuotenumero sille on 8501.
  Voit sen suunnittelija kohdan vaihtaa vaikka valmistajaksi ja siihen Riihimäen lasi oy, koska näille tämänlaisille kristalli- tai puristelasiesineille ei ole olemassa suunnittelijoita, ei uusille eikä vanhoille. Joissain tapauksissa saatetaan puristelasin kohdalla tietää kuka on kaivertanut muotin, mutta se on harvinaista.
  p.s.
  Kannattaa muuttaa tuo kommentointimahdollisuus niin, että siellä on vaihtoehtoina URL/nimi, niin täältä tulisi aika paljon sulle tunnistetietoja ;-) Kaikilla ei ole noita valintakentässä olevia profiileita, joten sulta jää paljon kommentteja saamatta. Itsekin tässä luvalla lainaprofiilin kanssa kommentoimassa...

  VastaaPoista